Kulttuuripaja Trombi

Musiikinkuuntelu ryhmä

Musankuunteluryhmä virtuaalinen olosija löytyy osoitteesta https://cytu.be/r/musankuuntelu

Cytu.be -ohjeet:

Cytu.be on alusta, jolla voi katsoa youtubevideoita yhdessä ja chättäillä samalla. Tunnusten luominen ei ole pakollista jos haluaa lisätä musiikkia, mutta chat ei välttämättä toimi ilman.

Biisien lisääminen:

Tietokoneella:
Chatin oikealla puolella, videon alla (vaihtoehtoisesti jos kukaan ei ole lisännyt vielä musiikkia ylhäällä lukee Nothing playing) on suurennuslasi sekä plussa.
Suurennuslasilla voi etsiä kappaleen nimellä ja plussa avaa kohdan Media URL alapuolelleen. Siihen voit käydä kopioimassa Youtubesta linkin, joko klikkaamalla hiiren oikeata nappia videon kohdalla (Kopioi videon URL-osoite) tai sitten kopioimalla ylhäältä osoiteriviltä tuon sivun osoitteen. Lisää tämän jälkeen kopioitu linkki siihen Media URL kohtaan ja paina Enter (voit valita myös Queue next/last, kaikilla ei lue tuota queue)
Sen jälkeen biisisi/videosi siirtyy listaan jonoon. Ja eikun nauttimaan 🙂

Puhelimella:
Chatin alapuolella on videon paikka ja sen alla samat namikat kuin koneella. Homma siis toimii samalla tavalla, mutta puhelimella ollessa videon kopiointi youtubesta voi hoitua kahdella eri tavalla.
Sovelluksessa(kin) on kaks tapaa itsessään. Jos sinulla ei ole video auki, vaan se kohta missä vaihtoehtoja, voit painaa videon alapuolella olevasta kolmesta pisteestä ja valita ”Jaa”. Tämä avaa eri vaihtoehdot sinulle ja sieltä löytyy kohta ”Kopioi linkki”. Tai sitten jos avaat videon soimaan, niin sen alla on peukut ylös ja alas sekä niiden vieressä kohta ”Jaa”. Toimi samoin kun edellä.
Jos menet nettiselaimen kautta, niin youtubessa pistät vain videon pyörimään, painat linkkiä ylhäällä hetken niin se antaa sellaisen vaihtoehdon joka näyttää kahdelle paperille. Painat vain sitä.
Ja eikun takaisin Cytu.been ja liittämään linkki kohtaan jossa lukee se Media URL. Ja taas nauttimaan!

Ryhmä jossa musiikille annetaan aika ja arvostus! Kuunnellaan yhdessä kävijöiden valitsemia kappaleita, keskustellaan biiseistä, artisteista, keikoista, kaikesta musiikkiin liittyvästä. Musadiggarin toiveuni, tervetuloa rentoon menoon mukaan.