Ryhmät

Ryhmiin voit tulla ilman ilmoittautumista.

M A A N A N T A I

***PILAPALA***

Rakenteluryhmä, jossa pääset kokeilemaan mm. Technic Legoilla rakentelua ja rentoutumaan palapelejä kooten! Ryhmä kokoontuu Trombissa maanantaisin klo 13-16.

***RETKIRYHMÄ***

Teemme retkiä luonnon läheisyyteen, tarkoituksena oleskelua ja virikkeellistä toimintaa: patikointia&suunnistusta, villiruoka&erätaidot, piirustus&valokuvaus, (liian?) perinteistä makkaranpaistoakaan unohtamatta. Retkiryhmä retkeilee joka toinen maanantai, lähtö klo 11.00 ja paluu klo 17 mennessä.

Tähän mennessä on retkeilty muun muassa Hyyppäänvuorella, Korpilahden Vaarunvuorilla sekä Laukaan Hitonhaudan rotkovajoamassa ja käyty melomassa Tuomiojärvellä.

T I I S T AI

***SIRKUS***

Hauskanpitoa ja omien rajojen (sekä vähän myös raajojen) venyttelyä monipuolisten sirkuslajien merkeissä. Temppuilua, kikkailua, kokeilua ja mokailua sekä yhdessä tekemistä ja itselle nauramista ainakin luvassa! Tiistaisin klo 10-11.30, Jyväskylän Sirkuskoulun tiloissa Tantereella (Ahjokatu 12).

Huom! Pue päälle mukavat vaatteet, joissa on kiva liikkua ja joissa ei ole teräviä asioita (esim. vetoketjuja, niittejä tms.). Näin sirkusvälineet pysyy ehjinä.

***NUORTEN TOIMINTA (NUTO)***

Trombin ja Suvimäen Kubitalon yhteinen nuorten aikuisten ryhmä. Ryhmässä on vaihtuva teema toiveiden mukaisesti.

Ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai (parittomina viikkoina!) klo 14-16 Trombissa. Ryhmässä vuorottelee keskustelupainotteinen ja toiminnallinen ohjelma. Tarjolla siis verbaalista vertaistukea ja lystiä tekemistä mukavassa seurassa!

K E S K I V I I K K O

***ASKARTELURYHMÄ***

Helppoa ja hauskaa askartelua paperista ja muista materiaaleista keskiviikkoisin klo 10-12 Trombissa!

***BILJARDIRYHMÄ***

Biljardin pelailua hyvällä meiningillä! Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin Jyväs-Snookerissa (Kauppakatu 9) klo 13.30-15.

***KUVATAIDEPAJA***

Ryhmässä maalataan akryyleilla ja öljyväreillä. Mahdollisuus myös keramiikkatöihin. Ryhmä järjestää myös näyttelyitä. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 15.30-18 Nuorten Taidetyöpajan tiloissa, Matarankatu 6.  

T O R S T A I

***BÄNDIRYHMÄ ALOITTELEVILLE SOITTAJILLE***

Aloittelijaystävällinen bändiryhmä rokkaa torstaisin klo 10-11.30 Veturitalleilla. Treenataan helppoja, mutta innostavia biisejä ja fiilistellä yhdessä soittamista!

***SARJAKUVARYHMÄ***

Ryhmässä kirjoitetaan tarinoita ja piirretään niistä sarjakuvia osallistujien mielikuvituksen ja mielihalujen mukaan. Ryhmä kokoontuu Trombissa torstaisin klo 10-12.

***KÄSITYÖRYHMÄ NEULOOSI***

Käsityöryhmä Neuloosissa tehdään erilaisia käsitöitä, ompelua ja tuunausta. Voit tuoda oman työsi mukanasi tai saat myös ideoita ryhmästä! Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 12.30-14 Trombissa.

***BÄNDIPAJA***

Bänditreenit jamimeiningillä torstaisin klo 18-20 Trombissa!

P E R J A N T A I

***MUSARYHMÄ***

Kuunnellaan hyvää musaa, soitetaan vuoron perään biisejä sekä jutellaan musasta, biisivalinnoista ja niiden merkityksistä. Ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 10-12 Trombissa Suvimäen Klubitalolla.

***LAUTAPELIT***

Pelataan yhteisesti valittuja lautapelejä laidasta laitaan perjantaisin klo 13-17 Trombissa Suvimäen Klubitalolla. Tule mukaan pelailemaan rennoissa merkeissä!

Lisäksi joka kuukauden viimeisenä viikonloppuna järjestetään lautapelilanit (pe klo 13-21 ja la klo 12-20), jossa pelailun lisäksi tarjolla on syötäviä ja juotavia sekä musajamittelua!

——————————————————————————————————————

Comments are closed.