Ryhmät

Ryhmiin voit tulla ilman ilmoittautumista.

M A A N A N T A I

***PILAPALA***

Rakenteluryhmä, jossa pääset kokeilemaan mm. Technic Legoilla rakentelua ja rentoutumaan palapelejä kooten! Ryhmä kokoontuu Trombissa maanantaisin klo 13-16.

***RETKIRYHMÄ***

Teemme retkiä luonnon läheisyyteen, tarkoituksena oleskelua ja virikkeellistä toimintaa: patikointia&suunnistusta, villiruoka&erätaidot, piirustus&valokuvaus, (liian?) perinteistä makkaranpaistoakaan unohtamatta. Retkiryhmä retkeilee joka toinen maanantai, lähtö klo 13.15 ja paluu klo 19 mennessä.

Seuraava retki: Maanantaina 30.9. Jääskelän luontopolulle ja Mäyrävuorelle. Lähtö Trombista klo 13, paluu klo 19 mennessä. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi Jannelle tai Panulle! Rajattu osallistujamäärä kyytien vuoksi.

Tähän mennessä on retkeilty muun muassa Kanavuoressa marjastamassa, Korpilahden Vaarunvuorilla sekä Laukaan Hitonhaudan rotkovajoamassa ja käyty melomassa Tuomiojärvellä.

T I I S T AI

***VERSO***

Ryhmä, jossa viljellään porukalla hyötykasveja. Tervetuloa mukaan, myös lasten kanssa! Ideoidaan myös porukalla kivoja tekemisiä yhdessä. Tämä ryhmä on pienryhmä (noin 3-4 osallistujaa). Tiedustele ryhmän tilannetta Jannelta: p. 0400 791 380 tai janne@kulttuuripajatrombi.fi

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 10-12 Trombissa tai suuntaa retkelle johonkin kohteeseen.

***NUORTEN TOIMINTA (NUTO)***

Trombin ja Suvimäen Kubitalon yhteinen nuorten aikuisten ryhmä. Ryhmässä on vaihtuva teema toiveiden mukaisesti.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 14-16 Trombissa. Lisäksi kerran kuussa toteutetaan iltaryhmä, josta ilmoitetaan aina erikseen.

Syksyn teemoja ja ohjelmaa:

la 28.9. klo 17-21 Tourujoen yö; 1.10. Pihapelit; 8.10. Ajankäyttö; 15.10. (Ilma)jooga; 22.10. Mökki-ilta Sarpatissa; 29.10. Itsetunto

K E S K I V I I K K O

***ASKARTELURYHMÄ***

Helppoa ja hauskaa askartelua paperista ja muista materiaaleista keskiviikkoisin klo 10-12 Trombissa!

***BILJARDIRYHMÄ***

Biljardin pelailua hyvällä meiningillä! Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin Jyväs-Snookerissa (Kauppakatu 9) klo 13.30-15.

***KUVATAIDEPAJA***

Ryhmässä maalataan akryyleilla ja öljyväreillä. Mahdollisuus myös keramiikkatöihin. Ryhmä järjestää myös näyttelyitä. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 15.30-18 Nuorten Taidetyöpajan tiloissa, Matarankatu 6.  

T O R S T A I

***BÄNDIRYHMÄ ALOITTELEVILLE SOITTAJILLE***

Aloittelijaystävällinen bändiryhmä rokkaa torstaisin klo 10-11.30 Veturitalleilla. Treenataan helppoja, mutta innostavia biisejä ja fiilistellä yhdessä soittamista!

***KÄSITYÖRYHMÄ NEULOOSI***

Käsityöryhmä Neuloosissa tehdään erilaisia käsitöitä, ompelua ja tuunausta. Voit tuoda oman työsi mukanasi tai saat myös ideoita ryhmästä! Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 12.30-14 Trombissa.

***BÄNDIPAJA***

Bänditreenit jamimeiningillä torstaisin klo 18-20 Trombissa!

P E R J A N T A I

***MUSARYHMÄ***

Kuunnellaan hyvää musaa, soitetaan vuoron perään biisejä sekä jutellaan musasta, biisivalinnoista ja niiden merkityksistä. Ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 10-12 Trombissa Suvimäen Klubitalolla.

***LAUTAPELIT***

Pelataan yhteisesti valittuja lautapelejä laidasta laitaan perjantaisin klo 13-16 Trombissa Suvimäen Klubitalolla. Tule mukaan pelailemaan rennoissa merkeissä!

Lisäksi joka kuukauden viimeisenä viikonloppuna järjestetään lautapelilanit (pe klo 13-21 ja la klo 12-20), jossa pelailun lisäksi tarjolla on syötäviä ja juotavia sekä musajamittelua!

——————————————————————————————————————

Comments are closed.