Kulttuuripaja Trombi

Ryhmät

Päivän nimeä klikkaamalla saat auki päivän tapahtumat. Viikkokalenteristamme näet aktiivisena olevat ryhmät sekä aikataulut ryhmille. Ryhmien lisäksi Trombi toimii myös hengailutilana eli voit tulla oleilemaan. On myös retkeä, tapahtumaa, joskus näyttelyä, työnohjausta vertaisohjaajille jne. Spontaanimmasta toiminnasta kuullaksesi liity Trombin WhatsApp-ryhmään (ohjaajien kautta) tai pyydä itsellesi tietoja toimitettavan henkilökohtaisesti. Meillä on myös Discord eli VerkkoTrombiYhteisö, jossa on nonstop-juttelua aihealueittain. 

Klo 14-> Retkiryhmä (parillisten viikkojen maanantaina)

Retki 26.7.2021 Ruokkeen laavulle! Yhteispyöräily Killerin raviradalta klo 14.40! Ilmoittaudu Katrille 044-7202546

Klo 11-13 Akustisen musan paja

Jos bändisoitto kiinnostaa, niin tämä on mainio ryhmä aloittaa, vaikka jännittäisikin! Ei soittotaitovaatimuksia. Tässä ryhmässän on ammattiohjaaja puikoissa ja soitetaan akustisella meiningillä.

Klo 13-15 Trombin bändiryhmä

Soitantaa jamihengessä. Voit tulla erilaisilla soittotaidoilla ja osallistua kykysi mukaan. Tätäkin ryhmää ohjaa tällä haavaa musiikkimies ja yhteisöpedagogi Konsta. 

Klo 10.30-12.30 Frisbeegolf 

Ryhmä kokoontuu joka tiistai samaan aikaan ja käydään eri radoilla ja kentillä opettelee tekniikoita. Trombilta löytyy kiekkoja, jos ei omia löydy. Parhaiten infot liikkuu, jos liityt frisbeegolfin whatsappkanavalle. Sinne vertsikka laittaa maanantaisin infon, että minnekkä mennään heittelee. Kysy lisää infoa Trombin työntekijöiltä! 

Klo 13 Vertsikkavartti 

Vertsikkavartissa kokoonnutaan vertaisohaajien kanssa keskustelemaan ryhmiin liittyvistä asioista sekä suunnittelemaan yhteisi- asioita. 

Klo 14-16 Nuorten toiminta (Nuto)

Trombin ja Suvimäen Kubitalon yhteinen nuorten aikuisten ryhmä. Ryhmässä on vaihtuva teema toiveiden mukaisesti. Ryhmässä sekä keskustelua että toiminnallista menoa. Tarjolla siis verbaalista vertaistukea ja lystiä tekemistä mukavassa seurassa! Huom. ryhmä kokoontuu vain parillisilla viikoilla eli joka toinen viikko! Kesän 2021 Nutot: 1.6, 15.6, 6.7, 20.7? ja 17.8?

Klo 16-18 Pöytätennis

Leppoisaa naputtelua ja tiukkoja palloralleja Trombin omalla kahden pöydän pingisareenalle. 

Klo 11-13 Pilapala

Suuretkin hommat rakentuu usein pienistä palasista. Jos rakentelu kiinnostaa, Trombin Pilapala tarjoaa mahdollisuuden tutustua ja uppoutua palapelien, technic-legojen ja pienoismallien maailmaan. Hyvässä ja hauskassa seurassa kolme tuntia lentää kuin siivillä – hyppää mukaan!

Klo 13-15.30 Pihapelit

Mölkkyä, krokettia, petankkia ja mitä näitä nyt on – eli pelejä puisto-olosuhteissa rennoin rantein! Paikkana Tellervonpuisto tai vaihtuva ympäristö. Pelailupaikan voi varmistaa Katrilta puh. 044 7202 546

Klo 16.30-17.30 Rentoutta ja rauhoittumista

Ryhmässä rentoudutaan rauhoittavan musiikin, erilaisten äänimaailmojen, vapaaehtoisten rentoutusharjoitusten tai pelkän hiljaisuuden avulla. Mukavuuden takaamiseksi käytettävissä on joogamattoja, tyynyjä ja vilttejä. Halutessasi voit tuoda mukanasi myös omat. Sään ja kiinnostuksen mukaan siirrämme rentoilun jollain viikolla myös luontoon. Rentoutushetkien sisältöä suunnitellaan kävijöiden toiveiden mukaan.

Klo 10-12 Kesän taiteilupaja

Taiteilupajassa pääsee tutustumaan maalauksen ja piirtämisen saloihin. Testataan erilaisia akvarelli- ja akryylimaaleja sekä erilaisia maalaustekniikoita. Ryhmä toimii heinäkuun ajan Trombilla, sään salliessa ollaan ulkona!

Klo 12-14 Neuloosi

Kädentaitot, jos jotkut, karttuvat tekemällä. Trombin neuloosiin olet tervetullut, vaikket olisi syntynyt virkkuukoukku kädessäsi. Tärkeintä on yhdessäolo, hengailu värikkäiden lankojen parissa. Jotenkin ihmeellisesti siinä sitten jotain oppia aina tarttuu matkaan, tästä hyvän mielen ryhmästä.

Klo 14-18 Verso

VILJELYRYHMÄSSÄ SEURAAVILLA KERROILLA OHJELMASSA:

☆ päiväkahvit ja vaihtelevia eväitä

☆ulkohuussin siivoamista sekä puhdistusta

☆ viljelysten kastelua

Kokoontuminen Katin ranchilla Palokassa. Autokyyti yritetään järjestää mahdollisuuksien mukaan ilmoittautuneiden tarpeen perusteella, myös myöhäisempiä lähtöjä talolta voi kysellä. Kannattaa ottaa oma juomapullo mukaan!

Klo 10-12 Musankuunteluryhmä

Kuunnellaan hyvää musaa, soitetaan vuoron perään biisejä sekä jutellaan musasta, biisivalinnoista ja niiden merkityksistä. 

Musaryhmä toimii myös chat-alustalla osoitteessa https://cytu.be/r/musankuuntelu. Katso cytu.be -ohjeet täältä.

Klo 13-18 Lautapeliryhmä

Pelataan yhteisesti valittuja lautapelejä laidasta laitaan. Tule mukaan pelailemaan rennoissa merkeissä! 

Klo 18.15-19.30 Höntsäpesistä Kahakadun kentällä

Pelaillaan hyvällä hengellä pesäpalloa, harjoitellaan kopittelua sekä lyöntitekniikkaa. 

30.7.2021 Ei ryhmää! 

LAUTAPELILANIT JOKA KUUKAUDEN VIIMEISENÄ VIIKONLOPPUNA PE klo 13 -> ja LA klo 12 ->

Seuraavat lautapelilanit 6.-7.8.2021

* Lautapelilanit (pelejä, ruokaa ja soittojamit!) joka kuukauden viimeisenä viikonloppuna lauantaina klo 12 ->

Seuraavat lautapelilanit 6.-7.8.2021

Tästä pääset Kultturipaja Trombin Discordiin istahtamaan pehmeälle oranssille virtuaalisohvalle.

Torstaisin Mitä kuuluu Trombi-Leena? Skypessä klo 15-16. Linkin Skypeen löydät Trombin Discordista ja Whatsappista ennen aina hieman ennen h-hetkeä.

Perjantaiaamun musankuunteluryhmään voit osallistua virtuaalisesti cytubessa. Ohjeet alustan käyttöön löytyvät täältä.

Trombilla on myös käytössä Whatsapp-ryhmä, kysy Panulta (p. 050 5621 221) tai Jannelta (p. 0400 791 380) lisätietoja, jos haluat liittyä ryhmään.