Kulttuuripaja Trombi

Tapahtumat

 

 

 

 

 

RENTOUTTA JA RAUHOITTUMISTA -RENTOILURYHMÄ starttaa. Ryhmässä rentoudutaan rauhoittavan musiikin, erilaisten äänimaailmojen, vapaaehtoisten rentoutusharjoitusten tai pelkän hiljaisuuden avulla. Mukavuuden takaamiseksi käytettävissä on joogamattoja, tyynyjä ja vilttejä. Halutessasi voit tuoda mukaasi myös omat. Sään ja kiinnostuksen mukaan siirrämme rentoilut jollain viikolla myös luontoon. Rentoutushetkien sisältöä suunnitellaan kävijöiden toiveiden mukaan. Rentoilemisiin! ENSIMMÄINEN KOKOONTUMINEN KE 2.6 KLO 15 TROMBIN TILOISSA. (Ryhmä suunnittelee vakiintuvansa, mutta viikoittainen ajankohta on vielä avoinna!) 

VILLIYRTTIKÄVELY ke 2.6 klo 13! Tervetuloa poimimaan villiyrttejä, lähtö juuri valmistuneeseen villiyrttipuistoon Suvimäen Klubitalolta klo 13. Puisto sijaitsee Tuomiojärven läheisyydessä. Paluu yhdessä tai erikseen, halutessaan voi osallistua keskusteluun makukokemuksista. Puiston tulisi olla juuri valmistunut ja siellä pitäisi olla opasteet kasvien tunnistamiseen. Tarvittaessa tunnistusapuna, tiedonlähteenä ja maistelukoekaniineina voi käyttää juuri valmistuneita vertsikoita! Ennen retkeä sinun tulee valmistautua päräyttäviin makukokemuksiin ja hauskaan seuraan. Lisäksi sinun täytyy ottaa vastaan suolistobakteerikannan ja mielialasi parantuminen. Järjestäjät eivät ota vastuuta positiivisista tai negatiivisista mielialanvaiheluista ryhmän aikana. 

Trombissa jo instituutioksi muodostuneet LAUTAPELILANIT ilakoidaan lävitse aina kunkin kuukauden viimeisenä viikonloppuna. Siispä nyt kevätpuolella: tammikuussa pe 29 ja su 30.1, helmikuussa pe 26 ja la 27.2, maaliskuussa 27 ja 28.3, huhtikuussa pe 23 ja la 24.4 sekä toukokuussa pe 28 ja la 29.5 Lanit pitävät sisällään tyypillisesti lautapelien peluuta, yhteistä kokkailua, ruokailua ja usein myös musiikillinen jamitus iskee ilmoille. Laneihin tulee ilmoittautua heittämällä jollekulle ohjaajajlle viestiä. Aikataulullisesti lanit tapahtuvat perjantaina alkaen klo 14 ja lauantaina alkaen klo 12.

_______________________

 KULTTUURIPAJA TROMBIN TAIDENÄYTTELY 5.5-15.5.2021

Kulttuuripaja Trombi ottaa haltuunsa Kauppakeskus Forumista hulppean 500:n neliön tilan toukokuun alussa kahdeksi viikoksi. Tila on auki kaikille – siis myös juuri sinulle, tervetuloa piipahtamaan tai olemaan! Näyttelyssä on esillä trombilaisten mielikuvituksen satoa: kuvataidetta, käsityötaidetta ja keramiikkaa itseoppineiden taiteilijoidemme tekemänä. Tuomme lisäksi tilaan työpajapisteitä, joissa sinäkin pääset halutessasi tekemään taidetta ja käsitöitä – muun muassa yhteistyössä Taidelaitos Haihatuksen kanssa.

Kiitämme lämpimästi Kauppakeskus Forumia käyttöömme saamastamme tilasta.

 

 

PAIKKA: Kauppakeskus Forum, 2.krs (entinen Intersportin tila)

 

 

uutiskirje_trombi_4_202