TAPAHTUMIA

VERTAISOHJAAJAAJUUS KOULUTUS JA SEN SUUNNITTELULABORATORIO STARTTAA!

Ohoi, Kulttuuripaja Trombin armas vertaisohjaaja. Tarjosiko koulutus sinulle jotain uutta elämääsi? Oliko koulutuksessa jotain, joka toimi juuri sinulle? Entä voisiko joku muu tapa toimia vielä paremmin?

Olemme edelleen kehittämässä Trombin vertaisohjaajakoulutusta – ja haastamme mukaan kaikki halukkaat jo koulutuksen käyneet vertaisohjaajamme. Kukaan muu kuin vertaisohjaaja ei voi tietää mitä vertaisohjaajan arvokkaassa, ja haastavassakin työssä tarvitaan, juuri siksi sinun apusi, kokemuksesi ja oivalluksesi ovat koulutuksen suunnittelulle, ja koko kulttuuripajatyölle, kullanarvoisia.

Suunniteltavaan koulutukseen on tarkoitus ottaa mukaan myös jo kertaalleen valmistuneita vertaisohjaajia, joista on nyt siis mahdollisesti valmistumassa ylivertaisia? (Tämä oli yhden mainion vertaisohjaajamme hauska heitto). Ehkä juuri sinua kiinnostaisi tulla mukaan koulutukseen?

Suunnittelu starttaa Piippurannan Klubilla (Kankaalla, Paperitehtaankatu 1, 10 min. sauvakävellen Trombista, 14 min ilman sauvoja) 18.9. keskiviikkona klo 10.00 – 14.00 – osallistujille tarjotaan safkat ja kaffeet. Kiinnostuitko? Ilmoittaudu tai kysy lisää Panu 050 5621221 tai Janne 0400 791380. Suunnittelu jatkuu seuraavalla viikolla sama paikka ja aika, voit tulla mukaan jompaankumpaan, tai molempiin kertoihin, oman halusi mukaan.

Edelleen – jos et paikalle pääse, ja haluat meitä muuten jelpata – kaikki ideat ja ajatukset koulutuksen toimivista ja toimimattomista rakenteista ovat tervetulleita, laita vaikka sähköpostia panu@kulttuuripajatrombi.fi tai janne@kulttuuripajatrombi.fi tai tekstaria tai muuta viestiä.

——————————————————————————————————————–

——————————————————————————————————————–

Äskettäin olleita tapahtumia:

Lautapelilanit 6.-7.9. Retkiryhmän retki Oravivuorelle 2.9., 20.8. Nuto-ryhmä Seikkailupuisto Laajiksessa, 19.8. Retkiryhmän retki Lullinvuoren luolalle, 13.8., Trombin virkistystapahtuma Äijälän Talolla 17.6.2019, Trombilaisten mökkireissu Sarpattiin Tikkakoskelle 5.-6.6.2019, Hoplaa! – Nuorten itseoppineiden taiteilijoiden taidenäyttely 18.5-24.5.2019 Galleria Hopassa.


Comments are closed.