Kulttuuripaja Trombi

Tapahtumat

KUULUTUS KUULUTUS!

Lehdet alkaa olla jo riipiytyneet puista, jotenka onkin parahultainen aika alkaa suunnittelemaan Trombin omaa lehteä tuomaan väriä ja valoa edessä väijyvään kaamokseen. Tulossa on monimeedioinen verkkolehti/-julkaisu, jonka ensimmäinen osa tuutataan eetteriin ennen joulua.

NYT ON HETKESI KOITTANUT jos lehdentekohommat jossain muodossa kiinnostaa! Hommaa on monensorttista – lehden teknisen toteutuksen suunnittelusta kaikenmoiseen sisällön tuottamiseen ja ulkoasun hahmotteluun.

Tänään pikkuporukalla duumattiin, että tarkoitus olisi tehdä trombilaisten yhteinen haaveiden lehti – lehti jota ei vielä ole mutta jonka kaikki soisimme olevan! – ja niin ollen sisältö voikin sitten olla mitä vain. Ei siis tarvitse pyrkiä tekemään mitään informatiivista Trombin äänitorvea tiedotustarkoituksiin, vaan lehti voisi olla enemmänkin kanava toteutaa kaikki kreiseimmät julkaisu-unelmat ja zine-haaveet. Vaikka toki ryhmistäkin saa juttua olla, ei sillä!

Nyt pitäiskin alkaa äimäämään ja tutkiskelemaan alustaa jolle lehteä aletaan värkkämään. (Varmaankin siis WordPressin Elementorilla tehdään ellei joku sitten neuvo jonkin pätevämmän & kätevämmän alustan äärelle!) Alustan suunnittelua luvassa 2.11. klo 10. Mukaan voip tulla kaikki, jotka on kiinnostuneita yhdessä oppimaan/ jakamaan tietotaitoaan verkkolehtipohjan laadinnasta.

Lehtikomitea (johonka kaikki on erittäin tervetulleita liittymään) kokoontuu ideoimaan lehtihommia seuraavan kerran 3.11. klo 13 Trombiin.

JOS SIIS HALUAT LEHTEEN OMIA JUTTUJA, taidetta (sarjakuvaa, muuta kuvaa, videoituja performangeja yms yms.), itsekoodattuja vimpaimia, musaa, musavideoita, peliarvosteluja TAHI MITÄ MIELEEN JUOLAHTAA, niin sovimme tänään, että DEADLINE näiden toimittamiseen on 30.11. Jannelle, Panulle tai Elinalle voi niitä ainakin toimitella. Taikka Discordin haaveiden lehti -kanavalle.

Yhteenvetona siis tänään sovitut ajat:

2.11. klo 10 Suunnitellaan ja tutkaillaan että miten ja mille alustalle lehteä lähdetään rakentamaan.

3.11. klo 13 Lehden ideointia

Deadlinet:

30.11. Lehteen päätyvän materiaalin toimittaminen

18.12. Lehti julkaistaan!

+++ Discordissa on haaveiden lehti -kanava, jossa voi jutskata ja kysellä lisää lehtiasioista! Tässäpä linkkiä disco-kanavalle: https://discord.gg/RDGXmQu+++

TERVETULOA MUKAAN LEHTEILYYN – KYSY LISÄÄ JOS KYSYTYTTÄÄ!

__________

Trombi täyttää 5 vuotta!! JUHLAVIIKKO lokakuun vika viikko eli ma 26.10 alkava koko viikko ihan loppuun asti

Synttärijuhlallisuuksia ja muuta asiaankuuluvaa humua suunnitellaan ja valmistellaan ja nyt on oiva aika laittaa ideat, aatokset ja toiveet jakoon. Täräytä toiveesi johonkin Trombin digikanavaan tai laske liikkeelle sopivat savumerkit!

____________

Trombin vertaisohjaajakoulutus tulee taas!

Viime keväältä se peruuntui, kuten niin moni muukin asia. Mutta nyt – vaikka ajat ovat epävarmat – toivoa on!

Trombin vertsikkakoulutus on timmi mutta rento seitsemän kerran paketti, jonka ytimenä on kohtaaminen – turvallisesti mutta itseä sopivasti haastaen. Koulutus järjestetään 21.10.-25.11. keskiviikkoisin klo 10-14.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Panulta (0505621221, panu(a)kulttuuripajatrombi.fi) tai Jannelta (0400791380, janne(a)kulttuuripajatrombi.fi).

Jos vertaisohjaajuus kiinnostaa niin tule ihmeessä mukaan! Koulutuksen käyminen ei myöskään edellytä ryhmien ohjaamisen aloittamista.


Äskettäin olleita tapahtumia:

Lautapelilanit 28.-29.8., Retkiryhmän yön yli -retki Hyyppäänvuorelle 18.10.-19.10.; Nuto-ryhmä Seikkailupuisto Laajiksessa, 19.8.