Kulttuuripaja Trombi

Tapahtumat

Trombissa jo instituutioksi muodostuneet lautapelilanit ilakoidaan lävitse aina kunkin kuukauden viimeisenä viikonloppuna. Siispä nyt kevätpuolella: tammikuussa pe 29 ja su 30.1, helmikuussa pe 26 ja la 27.2, maaliskuussa 27 ja 28.3, huhtikuussa pe 23 ja la 24.4 sekä toukokuussa pe 28 ja la 29.5 Lanit pitävät sisällään tyypillisesti lautapelien peluuta, yhteistä kokkailua, ruokailua ja usein myös musiikillinen jamitus iskee ilmoille. Laneihin tulee ilmoittautua heittämällä jollekulle ohjaajajlle viestiä. Aikataulullisesti lanit tapahtuvat perjantaina alkaen klo 14 ja lauantaina alkaen klo 12. 

Spontaaneja hiihto- laskettelu- luistelu ym. tapahtumia, nyt kun lunta piisaa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Trombin ohjaajiin ja kysy, milloin olisi seuraava!

Alkamassa on Matalan kynnyksen ROOLIPELI KAMPANJA. Jos roolipelit kiinnostavat, mukaan pääsee koska vain. Arvioitu alkamisaika helmikuun loppupuolella. Aikaisempi pelikokemus ei ole vaadittua, aloittelijaystävällinen kampanja. Kampanjan aloituksessa teema, tavoite ja systeemi määritellään pelaajien mielenkiinnon mukaan. Pelit tapahtuvat joko netin välityksellä tai livenä Trombin kerhotiloissa, pelaajien halusta ja määrästä riippuen. Jos netin välityksellä pelaaminen tapahtuu roll20 -sivustolla – keskusteleminen discordin kautta. Tarvittavaa: englannin osaaminen helpottaa hahmon tekemistä. Tietokone, jos netin välityksellä. Optimaalisesti mikki puhumista varten. Lisätietoja, tarkennusta ja ilmoittautuminen kannettaa tehdä Discordin kautta: Ganmue#9567 Yhteyttä voi ottaa myös Trombin ohjaajien kautta.

_______________________

Äskettäin olleita tapahtumia:

Lautapelilanit 28.-30.12., Trombin 5-vuotissynttärit 26.-31.10.