Kulttuuripaja Trombi

Esittely

Mistä sinä pidät? Mitä sinä haluaisit tehdä? Maailmassa on ihmiselle loputon määrä mahdollisuuksia toimia ja toteuttaa itseään – mikä voisi olla parasta juuri sinulle, juuri nyt?

Kulttuuripaja Trombi ei pyöri esteiden, ongelmien tai sairauksien parissa, vaan kysyy mitä sinä voisit tehdä näistä huolimatta? Mistä sinä voisit saada lisää voimaa ja iloa elämääsi?

Löytyykö Trombin toiminnallisista ryhmistä jokin, joka osuisi sinun kiinnostuksen ytimeen? Tule mukaan! Tarkemmat tiedot ryhmistä löydät sivun ylälaidan RYHMÄT-pudotusvalikosta ja etusivun viikkokalenterista.

Ja jos tämänhetkisistä ryhmistä ei löydy juuri sinua kiinnostavaa toimintaa, parasta on, että voimme kanssasi alkaa sellaista rakentamaan – etenkin jos olet kiinnostunut kouluttautumaan vertaisohjaajaksi. Lisää tietoa vertaisohjaajakoulutuksesta löytyy täältä.

Kulttuuripaja Trombi toimii Suvimäen Klubitalon yhteydessä, Jyväskylän keskustan tuntumassa (Rajakatu 41). Klubitalon tarjoamat mahdollisuudet ovat myös hyvä lisä Trombin ryhmien rinnalla monille kävijöillemme.

Trombiin osallistuminen on aina vapaaehtoista ja maksutonta, eikä ryhmiin ole sitoutumispakkoa. Voit käydä kurkistamassa useampaa ryhmää ja valita ne, jotka toimivat juuri sinulle.

Kulttuuripaja Trombi on yhteisö, joka uskoo osallistujien voimaan ja kasvaa siitä! Olet tervetullut mukaan voiman pyörteeseen!