Kulttuuripaja Trombi

Esittely

Mistä sinä pidät? Mitä sinä haluaisit tehdä? Maailmassa on ihmiselle loputon määrä mahdollisuuksia toimia ja toteuttaa itseään- mikä voisi olla parasta juuri sinulle, juuri nyt?

Kulttuuripaja Trombi ei pyöri esteiden, ongelmien tai sairauksien parissa, vaan kysyy mitä sinä voisit tehdä näistä huolimatta? Mistä sinä voisit saada lisää voimaa ja iloa elämääsi?

Löytyykö Trombin toiminnallisista ryhmistä jokin, joka osuisi sinun kiinnostuksen ytimeen? Tule mukaan! Ryhmistä tarkemmat tiedot löydät valikosta RYHMÄT.

Ja jos nykyisistä ryhmistä ei sellaista löydy, parasta on, että voimme kanssasi alkaa sellaista rakentamaan, etenkin jos olet kiinnostunut kouluttautumaan vertaisohjaajaksi. Vertaisohjaajakoulutus esitellään valikossa VERTAISOHJAAJUUS.

Kulttuuripaja Trombi toimii Suvimäen Klubitalon yhteydessä, Jyväskylän keskustan tuntumassa. Klubitalon tarjoamat mahdollisuudet ovatkin hyvä lisä Trombin ryhmien rinnalla monelle Trombiin osallistuvalle.

Trombiin osallistuminen on aina vapaaehtoista, eikä sen ryhmiin ole mitään sitoutumispakkoa. Voit käydä kurkistamassa useampaa ryhmää ja valita vain ne, jotka toimivat juuri sinulle. Trombiin osallistuminen on myös maksutonta.

Kulttuuripaja Trombi on yhteisö, joka uskoo osallistujien voimaan ja kasvaa siitä! Olet tervetullut mukaan voiman pyörteeseen!