Kulttuuripaja Trombi

Lautapeliryhmä

Trombin legendaarinen valkea kulmakaappi on täpösen täynnä lautapelejä, eivätkä ne siellä pölyynny – perjantai-iltapäivisin kokoontuva innokas harrastajaryhmä pitää siitä huolen. Vertaisohjaajat ottavat ryhmään mukaan mieluusti myös uusia jäseniä, eikä aiempaa kokemusta lajista tässäkään tarvita.

Paitsi kilpailutyylisiä pelejä, mukana on myös yhteistyöpelejä senkaltaisista enemmän pitäville. Uusiin peleihin tutustumaan yhdessä, ja rauhalliset vertaisohjaajat jaksavat selvittää säännöt kaikille, joille ne eivät vielä tuttuja ole.

Lautapelijamit

Kuun viimeisenä Perjantaina ja Lauantaina on Lautapelijamit, jonka järjestävät lautapeliryhmän vertaisohjaajat. Näissä jameissa pelataan lautapelejä koko päivän ajan. Lautapelijamit alkavat Perjantaina kello 13.00 ja lauantaina kello 12.00. Tapahtumat kestävät koko päivän, päättyen yleensä kello 21.00.

Lautapelijameissa pelataan lautapelejä yhteisesti hyvässä hengessä koko tapahtuman ajan, mutta tiloihin voi myös tulla soittamaan käyttäen Trombin omia soittimia. Jos olet kiinnostunut soittamisesta enemmän, on sallittua tuoda myös omia instrumentteja mukaan. Lautapelijameissa valmistetaan myös yhteisruokailu, jonka valmistamiseen voi osallistua. Yhteisruokailu ei maksa osallistujille mitään.

Seuraavat Lautapelijamit ovat 28 – 29.4.

 

 

Trombin kulmakaappi on legendaarisen tittelin arvoinen. Se on niin täpötäynnä lautapelejä että kaikki pelit eivät mahtuneet mukaan kuvaan.
7 Wonders on Trombin lautapeliporukan suosikkipelejä. Sitä pelataan usein lautapelijameissa.